+34 696 516 183 fp@amomicasa.com

Qui som?

Amomicasa és un despatx d’arquitectura especialitzat en la construcció sostenible. Dins la paraula sostenible condensem la cura del medi ambient, el consum gairebé nul d’energia i el benestar de viure en un espai natural, lliure de contaminants. Per aconseguir-ho, la nostra eina més forta és l’ús generalitzat de la fusta com a material per als nostres edificis.

Som especialistes en els detalls constructius que asseguren les millors prestacions de la fusta. Amomicasa ofereix respostes ambientalment ètiques per aconseguir bellesa i benestar.

FEDERICO PESL – arquitecte

Amomicasa – L’establiment del meu estudi independent va coincidir amb la meva recerca d’un canvi d’escala. La tornada als encàrrecs domèstics va ser una estratègia per incorporar criteris de salut més estrictes en el disseny. Aprofundir en els beneficis de la fusta i verificar els alts estàndards que permet aconseguir, m’ha portat a transformar Amomicasa en una empresa d’arquitectura dedicada principalment a la construcció en fusta.

SaAS – Durant gairebé una dècada vaig treballar a SaAS, desenvolupant el paper de cap de projecte. Aquestes tasques incloïen tot el procés, des del concurs inicial, el disseny i la gestió de la construcció fins a la documentació as-built. El compromís professional de SaAS se centrava en la innovació tecnològica per desenvolupar solucions sostenibles. Com a continuació de la meva experiència anterior en els aspectes tècnics de l’arquitectura, vaig assumir funcions transversals al despatx com a especialista en tecnologia i construcció. Vaig desenvolupar detalls constructius per a la majoria dels projectes de l’empresa que havien d’incorporar els resultats de la pròpia investigació de l’empresa sobre la materialitat i eficiència energètica. La combinació dels meus coneixements específics de construcció i el meu nou entrenament en programes de certificació d’edificis verds, també em va portar a estar a càrrec dels encàrrecs de disseny de productes i consultoria de certificacions per a altres empreses.

Els meus primers passos – La meva formació acadèmica com a arquitecte a Buenos Aires va ser simultània amb la meva feina en una petita empresa d’arquitectura dedicada al disseny comercial i edificis d’habitatge de mitja alçada. Una seqüència de fusions professionals del meu mentor arquitecte em va portar a una assumpció creixent de responsabilitats de projecte. Pocs anys després, em vaig trobar ocupant posicions desafiants dins dels més ambiciosos desenvolupaments immobiliaris a l’Argentina. Vaig assumir la coordinació de les consultories d’enginyeria d’enormes gratacels d’habitatges, vinculant la comunicació entre els equips de disseny.