El cargol s’asoma a la Web

Des que el cargol d’Amomicasa es va convertir en el símbol d’aquest projecte professional, ha estat pensant molt abans de llançar-se al món digital de la comunicació. Per això, ara ja existeix aquest espai de reflexió, curiositat, crítica i proposta. Els temes per exposar i debatre segurament tindran a la fusta com a protagonista principal. Ens interessa poder observar la transformació de l’arquitectura que arribarà a donar resposta a les noves demandes del segle. L’energia, el medi ambient i la salut -en la seva interpretació més àmplia- seran les bases de qualsevol activitat humana que pretengui formar part d’una economia circular i sostenible.

D’altra banda, la complexitat de l’Arquitectura serà una font inesgotable de contradiccions, inquietuds, anhels i dubtes. Esperem poder plantar algunes llavors que al costat de les de tants altres, es converteixin en un bosc d’idees; llar per els nostres somnis.